Selecteer een pagina

Reünie Tynaarlo 1200

In het feestjaar 2020 wordt er door Tynaarlo 1200 diverse activiteiten georganiseerd rondom de viering van Tynaarlo 1200 jaar.

Tijdens de feestweek van zaterdag 22 augustus t/m zondag 30 augustus zal er dan ook een vol programma zijn met activiteiten. Met op zaterdag 29 augustus 2020 een reünie, voor inwoners, oud-inwoners en allen die een binding met het dorp Tynaarlo hebben of hebben gehad. De reünie is op zaterdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur en zal plaats vinden in de feesttent.

De reünie commissie die bestaat uit Ria Greving-Bolhuis, Janny Timmer-Venema, Grietje Tolner-Rademaker, Margreet Matthijssen-Oeben, Ans Oeben-Struik, Arenda Darwinkel-de Vries, Ina Mennega-Boddeveld, Janny Blaauw-Boer en Bert Venema zijn sinds augustus druk bezig om een leuk programma in elkaar te zetten voor de reünisten.

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de reünisten. Wat is er nu leuker om na vele jaren oude bekenden terug te zien, herinneringen op te halen en gezellig

te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Dus noteer allemaal alvast deze datum in de agenda. Wij hopen als reünie commissie veel (oud) bekenden te verwelkomen!!

De kosten voor de reünie zijn €7,50 per persoon. Hiervoor krijgt u:
– 2x kop koffie/thee
– Koek/cake
– 1x consumptie
– Hapjes
– Presentje na afloop
– Gelieve een ansichtkaart van eigen woonplaats mee te nemen

Opgeven voor de reünie is mogelijk tot 1 augustus

hebben zich al aangemeld

Aanmelden reünie